Måndag igen, jippie!

Ja jo, rubriken låter kanske lite väl hurtig så här en måndagmorgon i oktober (!!), när regnmolnen är tunga och det verkar helt dött ute. Tur ändå att man har en byggarbetsplats utanför så man kan försäkra sig om att Sveriges befolkning inte spontan-emigrerat under natten, hehe.
 
Idag ska jag först skriva ett personligt brev och uppdatera mitt CV, det är till skolan och praktiken. Äntligen kommer det igång lite med förberedelserna och jag börjar faktiskt bli ganska nervös, hihi. Just nu är drömmen Sydafrika, men vi får se, sån tur kanske jag inte har.
 
Sedan blir det nog pannkakor till lunch. Har nämligen typ 15 ägg som jag måste göra av med inom en vecka, så det blir till att äta pannkakor och kanske, kanske baka en kladdkaka också :)
 

Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra. Jo, så klart ta en promenad, det ska bli så mysigt! Men när jag är inne i stan sen ska jag passa på att köpa ett par gummistövlar, det håller inte att gå i tygskor i det här vädret! Någon som har tips på snygga och relativt billiga gummistövlar?
 
Så måste jag duscha och fixa håret. Kanske ska tona det igen? Det är KATASTROF, som ni kan se nu.
 
 
Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0