Julmys igen?

Så, igår kväll var jag på ett så ofantligt dåligt humör att till och med jag själv insåg att jag inte skulle delta i någon form av mänsklig interaktion. I stället tittade jag på Cast Away. Den var helt okej, mest för att jag gillar filmer där man tar praktiskt taget ingenting och sedan gör någonting av det. Som fiskenät av kjolstyg. Eller som i Harry Potter-filmerna när man första gången får kika in i Weasleys hem och det finns en självdiskande borste, halsduksstickandestickande stickor och den där coola klockan!
 
Ja, i alla fall. Den var helt okej. Vad jag dock inte fattar är varför de envisats med att göra den (Cast Away alltså) så äcklig. Måste de visa i närbild när han cuttar upp benet eller drar ut tanden (jag hoppade över den delen när jag förstod vad som skulle hända)? Nej, sånt klarar jag mig utan.
 
Idag ska jag till skolan för första gången efter "jullovet", a.k.a. "sitta hemma och plugga, men förklätt som ledighet", a.k.a. "veta att man borde plugga men "jag har ju hela lovet på mig", alltså hetspluggar man lovets sista dag". Det ska bli rätt skönt att få tillbaka rutiner och dessutom innebär det att det snart är praktik! Åhå, vad det ska bli roligt! Så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, sedan ska jag ge mig ut i snökaoset, vilket jag för övrigt anammar - det är som en favorit i repris, nu kör vi julmys igen!
 
Puss och kram, ta hand om er!
 
 
Julmys igen då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0