Övergödd och blek. Vilket är värst?

Hejsan svejsan!

Sitter hemma hos min mamma och skriver, ärhusvakt. Varför de valde mig som husvakt övergår mitt förstånd, eftersom de varit borta sen i lördags morse och det var först idag jag kom på att jag kanske, eventuellt, skulle vattna blommorna som står i gassandesol dagarna i ända. Bra jobbat, Issa.

Helgen har bjudit på diverse trevligheter.
I fredags åkte jag bara hit efter dagens äventyr, tog det lite lugnt, fick middag och så. Gödningen började alltså redan då.
Lördagen startades med sol ute i trädgården och sedan åkte jag in till Tanto för att ha "klassfest". Bra uppslutning, vi var hela nio stycken allt som allt. Men eftersom vi inte riktigt gillar varandra tog vi det i skift, så alla var så klart inte där samtidigt. Vi ska ju bara bli socionomer, så vi är ju inga people persons, så att säga.
Senare på kvällen följde jag med en klasskompis och hennes kompisar till Sommar!, det var sjukt trevligt där. M ägnade kvällen åt att hälla allt hon kunde hitta innanför min urringning, jag hade hatt och knackade på toadörrarna åttahundrasjuttioelva gånger. Fick även se Slussen och Gustavsberg by night, dricka citronvatten och döpa diverse kroppsdelar. För att summera - en väldans trevlig kväll.
På söndagen var det bakis style som gällde - islatte på EH och sen hem till mamma och mula ostbågar och vatten framför tv:n. Det var meningen att jag skulle gå ut på kvällen men efter mycket om och men blev det en hemmakväll framför tv:n. Kanske var bäst så.

Idag ska jag sola/crosstraina (har inte bestämt mig för vilket jag vill prioritera, faktiskt) innan mamma och T kommer hem. Och imorgon börjar allvaret - en hel månad med jobb mellan nio och fem. Hur ska detta gå? Roligt blir det i alla fall.

Nej, oavsett vad jag ska göra kan jag inte sitta här längre, det är ju bara totalfail.

Puss och kram!

(Kunde bjudit på en bild från i lördags, men det är mest ett virrvarr av färger och ljus, eftersom åbäkena till modeller inte riktigt kunde stå still i en sekund. Inte fotografen heller.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0