Simba, allt som solen rör vid...

Träningen fick ta ett steg bakåt idag till förmån för shopping (fast jag lyckades träna i hela 20 värdefulla minuter ändå, nice!). Tjocka strumpbyxor - check! Fast... ehm... någon kofta blev det inte. Istället blev det den här:



och den här:




och en svart tank top (hittade ingen bild, sad face) som det står "LIVE WITH LOVE" på, texten är vit. Så det jag egentligen begav mig ut för att hitta står fortfarande på inköpslistan - en myyyyysig kofta att gosa in sig i i höst. Hittade en på Gina Tricot, men den var liksom inte... bra. Den var inte värd sitt pris, då jag hade bestämt mig att handla för högst 500 kr och stod i provrummet och viskade "ole, dole, doff..." för mig själv.

Alltså... nu fattar jag inte varför allt blir centrerat för? När jag försöker vänsterställa texten så hänger bilderna med. Skitirriterande. Bara så att ni vet.

Hahahaha, måste berätta en sak som hände på Friskis idag. Någon ringde och frågade om det skulle bli utejympa, eftersom det har regnat så mycket.

Sofia:
Ja, eftersom nu har solen gått upp så...

Jag:
GÅTT UPP!!!!!!

Ren reflex är att jag i samband med att jag gormar det här frustar av skratt och liksom... får Sofia att frusta av skratt också. I telefonen. Med en medlem. Hehehehe.

Nej nu måste jag dra. Puss och kram!


Kommentarer
Postat av: Axel

Bra jobbat Sofia ;D

2010-08-04 @ 22:54:07
Postat av: pubes

sv: bra idé! men jag pluggar redan till lärare så MER plugg orkar jag inte med ;) å det var inte utbrändhet, det var sorkfeber jag var sjukskriven för! =S

2010-08-05 @ 12:32:38
URL: http://pubes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0